Ali Zp & Mohammad Zp چهارشنبه 14 اسفند 1398 21:51 نظرات ()

 

پخت کوکو کینوا, طرز تهیه کوکوی گیاهی

طرز پخت کوکو کینوا، کوکوی رژیمی

 

کوکوی کینوا غذایی گیاهی و کاملا مقوی است داخل این دستور تخم مرغ هم هست بعضی از گیاهخواران از تخم مرغ استفاده می کنند که این غذا مناسب این افراد گیاهخوار است.

 

مواد لازم برای تهیه کوکو کینوا :

کینوا پخته شده1 پیمانه
 کدو رنده شده1 پیمانه 
هویج رنده شده  1 پیمانه
 گشنیز خرد شده1/4 پیمانه 
پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه 
 تخم مرغ4 عدد 
پیاز رنده شده و آب آن گرفته1 عدد
ادویه ایتالیایی و نمک و پودر سیربه مقدار لازم 

 

* کینوا را می توانید از هر رنگی که دوست داشتید استفاده کنید.

 

طرز تهیه کوکو کینوا :

ابتدا کدوهای رنده شده را داخل دستمالی بپیچید تا آب آن ها گرفته شود حالا همه مواد به جز تخم مرغ و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی جدا بشکنید و با پودر سیر خوب بزنید و به مواد اضافه کنید و ادویه ها را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 

قالب مافین تان را چرب کنید و از مواد داخل قالب بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه قرار بدهید و اجازه بدهید طلایی شوند و از داخل فر بیرون بیاورید اجازه دهید سرد شود و از قالب جدا کنید. این کوکو را می توانید با هر سس یا لیمو میل کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته