Ali Zp & Mohammad Zp چهارشنبه 14 اسفند 1398 00:51 نظرات ()

 

پیتزا مکزیکی رژیمی,طرز تهیه پیتزا مکزیکی گیاهی

طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سبزیجات مخصوص گیاهخواران

 

مواد لازم برای پیتزا مکزیکی :

 خمیر پیتزا۲۲۵ گرم 
 پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
 ادویه تاکو۱ بسته 
 کنسرو لوبیا۱ قوطی 
ذرت۱/۳ فنجان
زیتون۱/۴ فنجان
گوجه فرنگی خرد شده۲ عدد
آووکادو رنده شده۱ عدد
پنیر رنده شده۲ فنجان
گشنیز خرد شده۲ قاشق غذاخوری

 


طرز تهیه پیتزا مکزیکی :


فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. 

خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت ۱۲-۱۳ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.

 

در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. 

وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.

 

سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته