Dr sib شنبه 2 دی 1396 22:28 نظرات ()
این میوه سرشار از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین B6 و نیز فیبر غذایی، منگنز، مس، منیزیم، پتاسیم و فسفر است. خرمالو همچنین شامل ترکیبات آلی همچون کاتچین، گالوکاتچین،بتولینیک اسید و ترکیبات کارتنوئیدی مختلف است. لیست بلند بالایی از مزیت های این میوه به خاطر حضور ویتامین ها و مواد معدنی است که اشاره کردیم.پیشگیری از سرطان:سرشار از عوامل ضد سرطانی، آنتی اکسیدان هاست که می تواند توانایی بدن برای مبارزه با رادیکال های آزاد را تقویت کند، سلامت کلی بدن را بهبود ببخشد و در برابر بیماری های مختلفی از بدن محافظت کند.خرمالو سطح بالایی از ویتامین C و A و نیز ترکیبات فنولی همچون کاتچین و گالو کاتچین را دارد که می توانند از انواع محتلفی از سرطان پیشگیری کنند.کنترل فشار خون:پتاسیم ماده معدنی دیگری است که در خرمالو یافت می شود. این ماده به عنوان وازودیلاتور عمل می کند و فشار خون را پایین می آورد. همین امر موجب می شود جریان خون به سایر قسمت های بدن افزایش پیدا کند.بهبود بینایی:ترکیباتی که در خرمالو یافت می شود مزایای تایید شده ای برای سلامت چشم ها دارند. زآگزانتین ( عضوی از ویتامین ب کمپلکس) که در خرمالو یافت می شود می تواند به خاطر رفتار آنتی اکسیدانی خود ، سلامت چشم را بهبود ببخشد.چگونه خرمالو را مصرف کنیم؟شما می توانید این میوه را به صورت تازه، خشک شده، خام یا پخته مصرف کنید.هشدار عوارض خرمالو:خرمالو می تواند فشار خون را به طور قابل توجهی کاهش دهد. اگر دچار کم فشاری خون هستید از خوردن آن اجتناب کنید. در غیر اینصورت می توانید از خوردن این میوه لذت ببرید.